کانکس یکی از سازههای نوپا و در عیم حال ضروری در صنعت ساختمانسازی پیشساخته است.از اینرو مطالعه و بررسی دقیق آنها برای تمامی دانشجویان و فعالان این حوزه ضرورت دارد. پس ما در این مطلب از فروشگاه معماری دیسامگ، به ارائه پاورپوینت تحلیل کانکس و سازههای کانکسی در قالب ۳۵ اسلاید میپردازیم.
سیستم ساختمانی پیشساخته:
پیشرفت روزافزون تکنولوژی توانست به واسطه بهره گیری از سیستم پیشساختگی، مشکل کمبود زمان ناشی از افزایش افسار گسیخته جمعیت را تاحدودی تسکین ببخشد. این امر سبب شد که مدت زمان چندین و چند ساله مورد نیاز برای ساخت بناها، به طرز چشمگیری کاهش پیدا کند و امروزه شاهد آن هستیم که تنها چند ماه زمان برای اجرای یک پروژه عظیم ساختمانی کفایت میکند.
سیستم ساختمانی پیشساخته، تنها به عصر حاضر محدود نمیشود و تاریخچهای به مراتب دور و درازتر از آن دارد؛ چراکه از دیرباز استفاده از این روش در معماری سنتی شرق و جنوب شرقی آسیا رواج داشته است. هرچند که جنس سازههای پیشساخته آن دورانها را تنها چوب تشکیل میداد. لکن به دنبال اختراع بتن و رواج یافتن استفاده از این متریال نوین، سیستم پیش ساخته شکل دیگری به خود گرفت.
استفاده از سیستم ساختمانی پیشساخته در عصر نوین، به دنبال اختراع بتن و با ساخت بلوکهای کوچک و بزرگ بتنی آغاز شد. اما امروزه این سیستم شکل دیگری به خود گرفته است و شاهد ساخت تمامی اجزای یک ساختمان کامل از لوازم منزل گرفته تا طبقات به صورت پیشساخته هستیم. لکن امروزه رایجترین شکل آن، استفاده از انواع کانکسهاست.
کانکس:
کانکس واژهای انگلیسی است که برای نخستین بار در اوابل دهه ۴۰ خورشیدی وارد زبان فارسی شد و توانست در آن جا خوش کند. این کلمه مرکب که مخفف دو واژه container express میباشد، توسط اروپاییان به ایران راه یافت. کانکسها نخستین بار توسط کشورهای اروپای مرکزی ساخته شده و به جهانیان معرفی شدند. اما در ابتدا تنها به عنوان فضایی برای نگهداری و انبار کردن لوازم در نظر گرفته میشدند..
پیشرفت تکنولوژی کانکس را نیز دستخوش تغییر کرد و ماهیت انباری آن را تغییر داد. به طوری طی سیری تکاملی، نخست انواع ثابت و متحرک کانکسها پدید آمدند و در صنعت حمل و نقل و بستهبندی مورد استفاده گسترده قرار گرفتند. سپس به واسطه سرعت ساخت و استقرار خود، به عنوان یک سازه ساختمانی تثبیت شدند. این امر تا بدان جایی پیش رفت که امروزه شاهد به کارگیری انواع کانکسها در طراحی خانهها و کاروانهای لوکس نیز هستیم.
انواع کانکس:
مهمترین طبقهبندی کانکسها، مربوط به انواع ثابت و متحرک آنها میشود. ساخت کانکسهای متحرک، انقلابی انقلابی در صنعت حمل و نقل به پا کرد که آثار آن همچنان مشهود است. انواع ثابت آن نیز در عین حفظ نقش خود به عنوان یک انبار، به عنوان فضایی مسکونی نیز مطرح هستند و به صورت تکی یا گروهی مورد استفاده قرار میگیرند. این امر که در ابتدا تنها به قشر ضعیف جامعه تعلق داشت، امروزه شکل دیگری به خود گرفته است و حتی شاهد استفاده از کانکس به عنوان ویلا نیز هستیم. البته کانکسها در هر دو صورت نیز قابل انتقال هستند. اما وجود چرخ و محور در انواع متحرک آن، سبب سهولت هرچه بیشتر این امر میشود.
عناوین اصلی و سرفصلهای پاورپوینت تحلیل کانکس و انواع سازههای کانکسی:
- واژه کانکس
- کانکس چیست؟
- عایقبندی
- انواع کانکس
- متراژ ۱۵، ۱۸ و ۲۱ متر مربع
- متراژ ۳۰، ۳۶، ۴۲ و ۴۹ متر مربع
- چرخ و محور دار
- مجموعههای دارای کاربری
- مجمموعهای با مساحت ۶۰ الی ۸۰۰ متر مربع
- نمازخانه
- ویلایی
- امکانات داخلی
- کیوسک نگهبانی
- دوطبقه
- سرویس بهداشتی
- سایه بان
- ویژگی های سازهها
- و بسیاری موارد دیگر
پاورپوینت تحلیل کانکس و انواع سازههای کانکسی، برای نخستین بار و به طور اختصاصی توسط فروشگاه معماری دیسامگ و در قالب ۳۵ اسلاید، تهیه تدوین شده است و هم اکنون در اختیار شما عزیزان قرار دارد. شما با خرید و دانلود فوری این پاورپوینت، یکی از بهترین منابعی جهت بررسی کانکس و انواع سازههای کانکسی را در دست خواهید داشت که میتواند به عنوان یک پروژه دانشجویی فوقالعاده نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
پاورپوینت تحلیل کانکس و انواع سازههای کانکسی قابل خریدن نیست ؟؟ قسمت خرید نداره؟
درود بر شما دوست عزیز
لینک خرید اصلاح شد. از حسن توجه شما سپاسگزاریم
من پول پرداخت کردم ولی بعد پرداخت پیام اومد فایل قابل دانلوود نیست…
درود بر شما. وقت بخیر. لینک دانلود مستقیم مجددا ارسال شد. اگر فرمایش دیگهای هم داشتین در خدمتتون هستیم. موفق باشید
سلام من پاورپوینت کانکس رو خریدم ولی لینک دانلود میگه قابل دانلود نیست میشه کمکم کنید؟
سلام. وقت بخیر. بله حتما. لطفا توی واتساپ پیام بدین