سیستم قاب سبک فولادی (LSF) یکی دیگر از سیستمهای نوین در صنعت ساختمان است که امروزه به سبب مزایای بسیار خود در معرض توجه قرار دارد. بنابرین در این مطلب از فروشگاه معماری دیسامگ، به ارائه پاورپوینت تحلیل قاب سبک فولادی (LSF) در قالب ۲۷ اسلاید میپردازیم.
مقدمه:
در سالهای اخیر نیاز روزافزون به مسکن ضرورت استفاده از سیستمهای ساختمانی نوین را افزایش داده است و عواملی نظیر افزایش عمر مفید ساختمان، سهولت و افزایش سرعت در اجرا، سبکسازی ساختمان و مقاومت در برابر زلزله بیشازپیش مورد توجه قرارگرفته است. امروزه روشهای سنتی ساختوساز به دلیل سرعتپایین اجرا، مضر بودن مصالح برای محیطزیست، مصرف بالای انرژی و نیروی کار زیاد، جوابگوی نیازهای فعلی نمیباشد. یکی از سیستمهای پیشرفته مورد استفاده در امور ساختمانی (Light Steel Frame (LSF است. این سیستم در کشورهای اروپایی، امریکا، استرالیا و نیوزلند بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.
فرآیند تولید سیستم قاب سبک فولادی:
سیستم قاب سبک فولادی (LSF) در کارخانه و به صورت فرایند سرد نورد و بدون حرارت تولید میشود. در این فرایند فولاد سبک و با خواص مکانیکی بالا تولید میشود. جهت محافظت فولاد از عوامل خورنده محیطی، رویه فولاد توسط آلیاژ زنیک به طور کامل پوشانده میشود. در این سیستم اجزا بهوسیله پیچ به هم متصل میشوند و یک سیستم یکپارچه و مقاوم را تشکیل میدهند. این نوع فرایند شکلگیری، منجر به احداث ساختمانی منعطف، پایدار، سخت و منسجم میشود. در این فرایند سرعت ساختوساز به طرز چشمگیری افزایش یافته و هزینهها کاهش مییابد.
مزایای سیستم قاب سبک فولادی (LSF):
از مزایای سیستم سبک فولادی (LSF)، میتوان به کاهش فضای کارگاهی، کاهش ضایعات باقیمانده از مصالح، دوره زمانی کوتاه ساختوساز، سبکی و راحتی در حملونقل، مقاوم در برابر زلزله، طوفان و آتشسوزی، عدم نیاز به تعمیر و نگهداری در طول بهرهبرداری، ایجاد فضاهایی باز و انعطافپذیر، جمعآوری و تعویض دیوارها، قابلیت بازیافت و کمک به محیطزیست، وزن پایین کل ساختمان اشاره کرد.
سیستم قاب سبک فولادی (LSF) علاوه بر برخورداری از استاندارد جهانی، عملکرد صوتی مطلوب، استفاده از اتصالات خشک، استفاده حداقل از بتن درجا، پیشساخته بودن قطعات و پانلها، سهولت در اجرای تأسیسات، مونتاژ در محل، کاهش هزینههای دستمزد و حملونقل، افزایش ایمنی کارگاه یکی از راهحلهای مناسب و با کارایی بالا در سیستم ساختوساز است و به طور ویژه در تولید انبوه مسکن بسیار به صرفه و مطلوب است. استفاده از این سیستم به دلیل سبک بودن در کشورهای لرزهخیز بسیار توصیه میشود.
معایب سیستم قاب سبک فولادی (LSF):
سیستم قاب سبک فولادی (LSF) همانند سایر سیستمها دارای معایبی است که ازجمله آنها محدودیت در ابعاد دهانه، تعداد طبقات محدود، هزینه بالای تولید قطعات در کارخانه و نیروی کار متخصص است. با این حال سیستم قاب سبک فولادی (LSF) همچنان در انواع ساختوسازها نظیر ساختمانهای مسکونی و ویلایی، ساختمانهای اداری و صنعتی تا ارتفاع ۳ طبقه، هتلها، مدارس، دانشگاهها، رستورانها، کمپهای تفریحی و بسیاری دیگر از موارد کاربرد دارد.
نحوه اجرای سیستم قاب سبک فولادی (LSF):
جهت ساخت ساختمانی با سیستم قاب سبک فولادی (LSF)، سازه بر روی یک کف که با بتن تقویت شده پوشش داده شده، قرار میگیرد. در ادامه دیوارهای تحت بار در طبقه همکف توسط پیچ، پرچ یا مصالح شیمیایی به کف متصل میشوند. این دیوارهای تحت بار مقاومت و سختی مناسبی دارند و بارهای ناشی از باد و زلزله را تحمل میکنند. پس از اتمام اتصال سازه فلزی، فضای داخلی دیوارها توسط پانلهای گچی، ورق ام دی اف، ورق پی وی سی و تختههای چوبی پوشش داده میشود و امکان رنگآمیزی، کاغذدیواری و… نیز وجود دارد. در نمای خارجی این سیستم نیز می توان از انواع نماسازیهای آجری، سنگ، چوبی، رنگ، سرامیک و … استفاده کرد.
عناوین اصلی و سرفصلهای پاورپوینت تحلیل سیستم قاب سبک فولادی (LSF):
- مقدمه
- اسکلت
- lsf چیست
- مصالح
- تاریخچه
- نما
- خصوصیات
- دیوارها
- معرفی اجزای اصلی
- اتصال گوشه
- سیستم کف
- سیستم بام
- تامینن باربری جانبی
- اتصال پیچها
- اتصال سقف یه تیرچهها
- سقف نوع دوم
- اجرای سقف با چوب
- پشم شیشه
- پروژه اجرا شده
- پروژه در حال اجرا
- اتصال پی
- دستگاه ساخت قطعات
پاورپوینت تحلیل سیستم قاب سبک فولادی (LSF) برای نخستین بار و به طور اختصاصی توسط فروشگاه معماری دیسامگ و در قالب ۲۷ اسلاید تهیه و تدوین شده است و هم اکنون در اختیار شما عزیزان قرار دارد. شما با خرید و دانلود پاورپوینت تحلیل سیستم قاب سبک فولادی (LSF)، یکی از بهترین منابعی را جهت مطالعه این سیستم در دست خواهید داشت که میتواند به عنوان یک پروژه دانشجویی فوقالعاده نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
دیدگاهتان را بنویسید