موزه هنری کیمبل به عنوان یکی از آثار شاخص لویی کان، از اهمیت بسیاری برخوردار است. بنابرین در این مطلب از فروشگاه معماری دیسامگ، به ارائه تحلیل موزه هنری کیمبل در قالب ۱۵۰ اسلاید پاورپوینت میپردازیم.
لویی کان (Louis Kahn):
لویی کان در سال ۱۹۰۱ میلادی در جزیره “ازل” استونی که در آن زمان بخشی از امپراطوری روسیه به شمار میرفت، چشم به جهان گشود. خانواده کان پس از مدتی، همانند بسیاری از اروپاییان، به ینگه دنیا مهاجرت کرده و در فیلادلفیا ساکن شدند. بنابرین وی توانست استعداد خود در طراحی و نقاشی را از همان ابتدا به نمایش بگذارد و پس از اخذ مدرک دیپلم، به ادامه تحصیل در رشته معماری دانشگاه پنسیلوانیا بپردازد.
تاریخچه موزه هنری کیمبل:
در سال ۱۹۳۱ میلادی، کی کیمبل، تاجر معروف، و همسر وی اولین اثر هنری خود را خریداری کردند. این نخستین گام برای خریدهای دیگری بود که مجموعه شخصی آنها را بیش از پیش وسعت میبخشید. این امر تا بدان جایی ادامه یافت که در سال ۱۹۴۸ میلادی، تصمیم به نمایش آن در کتابخانه عمومی شهر فورت ورث تگزاس گرفتند؛ چراکه این کتابخانه، تنها مرکزی به شمار میرفت که دارای فضای کافی برای جای دادن این حجم از آثار بود.
پس از مرگ کی کیمبل در سال ۱۹۶۴ میلادی و بنا بر وصیت او مبنی بر واگذاری مجموعه شخصی وی به موزه، تمامی این آثار هنری به موزهای در پارک راجر مموریال انتقال یافتند که در اصل بخشی مابین موزه مدرن فورت ورث، موزه غرب امریکایی و موزه ایمون کارتر بود. با این حال ریچارد اف براون که در زمان خود یکی از موفقترین مدیران به شمار میرفت، به ریاست این موزه برگزیده شد. او همان کسی است که بعدها طرح لویی کان را برای موزه جدید انتخاب کرد.
طراحی موزه هنری کیمبل:
موزه هنری کیمبل در سال ۱۹۶۶ میلادی و بر طبق طرحی از لویی کان، در باغی به مساحت ۳.۸ هکتار احداث شد. این موزه که دارای زیربنایی معادل ۱۱۱۵۰ متر مربع است، در سال ۱۹۷۲ میلادی به بهرهبرداری رسید. ساختمان موزه هنری کیمبل، به گونهای طراحی شده بود که توانست آن را در مدت کوتاهی به عنوان یکی از آثار شاخص معماری مطرح کند. لکن رشد روزافزون آثار هنری این موزه در سال ۱۹۸۹ میلادی، مسئولان این موزه را بر آن داشت که به فکر گسترش ساختمان آن بیفتند.
علیرغم میل باطنی مسئولین موزه هنری کیمبل، تمامی طرحها، به منظور جلوگیری از وارد شدن هرگونه خدشهای به طراحی معمار برجسته این موزه، لوئی کان، کنار گذاشته شدند. با این حال، مسئله محدودیت فضا، امری قابل حل نبود و از این رو مسئولان این موزه، در سال ۲۰۱۳ میلادی، به ساخت بنایی جدید و مجزا در آنسوی خیابان موزه و به موازات آن رضایت دادند. این موزه که هم اکنون بخشی از موزه هنری کیمبل به شمار میرود، توسط معمار معروف، رنزو پیانو، طراحی شده است.
فضاهای موزه هنری کیمبل:
ساختمان اصلی موزه هنری کیمبل، متشکل از ۶ حجم مکعبی با سقفی طاقی در ۳ ردیف است که فضای مابین آنها را، فضایی منفی تشکیل میدهد؛ احجامی که به ترتیب دارای طول، عرض و ارتفاعی معادل، ۳۰.۶، ۶ و ۶ متر هستند و در در سه ردیف شمالی، جنوبی و غربی واقع شدهاند. با این حال احجام مذکور ، در ردیف غربی این موزه، تنها ۴ بار تکرار شده اند که به سبب جایگذاری ورودی موزه است.
بخش داخلی موزه هنر کیمبل، متشکل از فضاهایی نظیر رواقها، فروشگاه، دفاتر اداری، آزمایشگاه، تاسیسات، آشپزخانه، کافه تریا، آمفیتئاتر، آتلیه دو طبقه موسیقی، حیاطهای نورگیر، گالریها، کتابخانه در نیم طبقه، واحد تجاری، فروشگاه کتاب، لابی و حیاط مرکزی است. دو طرف حجم کلی ساختمان موزه هنر کیمبل، به رواقهایی اختصاص دارد که همچنان دارای سقفی طاقی هستند.
عناوین اصلی و سرفصلهای پاورپوینت تحلیل موزه هنر کیمبل:
- تاریخچه موزه هنر کیمبل
- معرفی معمار
- کلیت طرح
- بررسی طراحی پلان
- معرفی فضاهای داخلی
- ارتباط پلان با مقطع
- سیرکولاسیون ارتباطی
- نور طبیعی
- نورگیریهای سقفی
- تحلیل نظری پروژه
- تقارن و تعادل
- حیاط مرکزی
- فاصله و درز پنجره و مجموعهها
- نور مصنوعی
- مصالح به کار رفته در پروژه
- مراحل ساخت
- اسکیس
- لکه گذاری طرح
- المانهای محوطه
- مجموعه آثار لوئی کان
تحلیل موزه هنر کیمبل، برای نخستین بار و به طور اختصاصی، توسط فروشگاه معماری دیسامگ و در قالب ۱۵۰ اسلاید پاورپوینت تهیه و تدوین شده است و هم اکنون در اختیار شما عزیزان قرار دارد. شما با خرید و دانلود فوری این پاورپوینت، کاملترین تحلیل ممکن از موزه هنری کیمبل را در دست خواهید داشت.
سلام کجاست این پاورپوینت؟ روی پرداخت کلیک میکنم میزنه پاورپوینت موزه هنرهای معاصر که :/
درود بر شما. وقت بخیر. این مشکل ناشی از کش مرورگز شماست. لطفا موقع ورود به سبد خرید، صفحه رو با استفاده از دکمه های CTRL + F5 ریلود کنید.
عالی بووود ممنون
درود بر شما. وقت بخیر. خوشحالیم که تونستیم نظرتون رو جلب کنیم.
salam mishe be moshkele man residegi konid
pardakht kardam vali baram baz nashod
درود بر شما. وقت بخیر. لطفا جهت رفع مشکل از طریق راههای ارتباطی موجود با تیم پشتیبانی در تماس باشید.