سیستم قالب بتنی عایق شده یا به اختصار ICF یکی دیگر از انواع متریالهای ساختمانی مدرن است که علیرغم گذشت سالهای بسیاری از عرضه آن، به سبب مزایای بسیار همچنان مورد استفاده قرار دارد. بنابرین در این مطلب از فروشگاه معماری دیسامگ، به ارائه پاورپوینت سیستم ICF در قالب ۱۴۰ اسلاید میپردازیم.
مقدمه:
سیستم قالب بتنی عایق شده یا قالب بتن عایق (ICF) یک نوع سیستم قالببندی بتن مسلح است که معمولا در آن از عایق حرارتی سفت و سختی به عنوان پایه داخلی و بیرونی دیوار، کف و سقف دائمی به کار گرفته میشود. قالبها، واحدهای یک اندازه متصل به همی هستند که پس از خشک شدن (بدون ملات) از بتن پر میگردند. این واحدها به نوعی مانند آجرهای لگو به هم متصل می شوند و قالبی را برای دیوارها یا طبقات ساختمان ایجاد میکنند. سیستمICF هم برای ساختمانهای تجاری کم ارتفاع و هم برای ساختمانهای مسکونی بلندمرتبه به کار گرفته میشود؛ چرا که استفاده از سیستم ICF موجب صرفهجویی قابل توجهی در مصرف انرژی شده و در برابر بلاهای طبیعی نیز مقاوم است. سیستم ICF ممکن است با پایههای کم عمق مقاوم در برابر یخ زدگی (FPSF) محافظت شوند.
مطالب پیشنهادی:
پیدایش و توسعه:
تکنیک ساخت سیستم ICF برای اولین بار پس از جنگ جهانی دوم به عنوان یک راهکار ارزان و بادوام جهت بازسازی سازههای آسیب دیده در اروپا توسعه یافت. نخستین اختراعی که به عنوان قالب بتنی عایق شناخته شد، در اوایل دهه ۱۹۴۰ میلادی با استفاده از ضایعات چوب و سیمان بازیافتی به عنوان مواد عایقبندی شده ثبت گردید. این حق ثبت اختراع توسط اوت اسنل و الکس بوشارد در سوئیس ثبت شد. اولین قالبهای پلی استایرن سازه ICF در اواخر دهه ۱۹۶۰ میلادی با انقضای حق ثبت اختراع اصلی و ظهور فومهای پلاستیکی مدرن توسعه یافتند. ورنر گرگوری، پیمانکار کانادایی، نخستین فرم بتن فومی را در سال ۱۹۶۶ میلادی به وسیله بلوکی که دارای ۱۶ اینچ ارتفاع و ۴۸ اینچ طول بود و دارای اتصال کام و زبانه، اتصالات فلزی و یک هسته وافل شبکهای بود، به نام خود ثبت کرد.
سیستم ICF از دهه ۱۹۷۰ میلادی به طور پیوسته مورد استفاده قرار گرفت. هرچند ابتدا اطلاعات اندک، قوانین ساختمان و سردرگمی بسیاری از تولیدکنندگان مختلف که طرحهای متفاوتی از سازه ICF را ارائه مینمودند، مانع از تمرکز بر استاندارد سازی این صنعت گردید. امروزه قوانین و استانداردهایی خاص در سرتاسر اروپا برای سیستمICF وجود دارد و در صنعت ساختمانسازی کشورهای توسعهیافته پذیرفته شده است.
عناوین اصلی و سرفصلهای پاورپوینت سیستم ICF:
- مقدمه
- مشخصات فنی سیستم
- پانل سقفی
- دیوار باربر
- دیوار پارتیشن
- مزایای عمده سیستم
- اجرای دیوارهای بتن مسلح با قالب عایق ماندگار و انواع آن
- سیستم دوطرفه
- سیستم مشبک
- سیستم مسطح
- انواع قالبها از نظر شکل هندسی
- قالب بلوکی
- قالب پانلی
- پرسشهای رایج
- شاخص ارزیابی فناوریهای نوین
- تاثیر زمان در مدیریت پروژههای عمرانی
- ICF چیست
- محصولاتی که در پروژه هایICF کاربرد دارند
- پانل تک باربر
- پانل تک جدا کننده
- پانل سقف
- پانل دوبل
- پانل پله
- پانل پاگرد
- روش اجرای ساختمانهای بتن مسلح با قالبهای عایق ماندگار
- روش اجرای ساختمانهای بتن مسلح با قالب عایق ماندگارمسطح عمودی
- روش اجرای ساختمانهای بتن مسلح با قالب عایق ماندگارمسطح پانلی
- روش اجرای ساختمانهای بتن مسلح با قالب عایق ماندگارمسطح پلیمری
- ابزارهای مورد استفاده
- آنالیز قیمت ساختمانهای پیشساخته ICF
- تصاویر
- ویژگیهای معماری سازه ICF
- کرسی چینی و اجرای فنداسیون (نواری)
- اجرای ناودانی
- روش بلوک چینی
- اجرای دیوار در نقاط کنج ها
- عدم محدودیت در پلان
- باز شوها
- جانمایی تاسیسات
- مهاربندی جهت بتن ریزی
- کاربرد و نمونه جکهای مورد استفاده
- بتن ریزی
- اجرای سقف
- قابلیت اجرای گرمایش از کف
- بتن ریزی سقف
- اجرای سقف شیبدار
- ترکیب با سازههای دیگر
- نازک کاری
- نکته
- مزایای سیستم ICF
- معایب سیستم ICF
- معایب مطرح شده توسط پیمانکاران داخلی
- رفتار سیستم در برابر آتش
- نتیجه گیری
پاورپوینت سازه ICF برای نخستین بار و به طور اختصاصی، توسط فروشگاه معماری دیسامگ و در قالب ۱۴۰ اسلاید تهیه و تدوین شده است و هم اکنون در اختیار شما عزیزان قرار دارد. شما با خرید و دانلود پاورپوینت سیستم ICF یکی از بهترین منابعی جهت مطالعه سیستم ICF و مراحل اجرای آن را در دست خواهید داشت که میتواند به عنوان یک پروژه دانشجویی فوقالعاده نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
دیدگاهتان را بنویسید