سفارتخانهها، اماکنی دیپلماتیک و جزو قلمروی سایر دول خارجی در خاک یک کشور و به منزله نماینده آنها است که در عین تسهیل روابط، بخش اعظمی از بار تبادلات فرهنگی و اجتماعی را نیز بر دوش دارد. بنابرین در این مطلب از فروشگاه معماری دیسامگ، به ارائه پاورپوینت تحلیل سفارتخانه خارجی و ایرانی در قالب ۴۰ اسلاید میپردازیم.
ساختمان سفارتخانه چین در بریتانیا:
سفارتخانه چین در بریتانیا مقر دیپلماتیک چین در این کشور است که در پورتلند قرار دارد. این سفارتخانه که تاریخ تاسیس آن به سال ۱۸۷۷ میلادی باز میگردد، نخستین سفارتخانه و مقر دیپلماتیک چین در خارج از کشور بود و نقش موثری در انقلاب ۱۹۱۱ چین ایفا کرد. امروزه این ساختمان علاوه بر ماهیت اصلی خود، سمبلی از روابط حسنه دیپلماتیک چین و بریتانیا طی ۵ دهه اخیر به شمار میرود. ساختمان سفارتخانه چین در بریتانیا که امروزه تنها نقش هماهنگکننده سایر اماکن دیپلماتیک چینی در این کشور را عهدهدار است، توسط دو برادر با نامهای رابرت و جیمز آدام طراحی شده است.
ساختمان سفارت ایتالیا در ایران:
باغ سفارت ایتالیا در تهران یا باغ فرمانیه، اقامتگاه تابستانی سفیر ایتالیا در تهران و میزبان جشنها و میهمانیهای متعدد مسئولین ایتالیایی مستقر در ایران است. این ساختمان که تاریخ ساخت آن به اواخر دوران قاجار باز میگردد، رگههایی از معماری مدرن را در ترکیب با معماری دوره قاجار دارد که این بین تاثیرپذیری معماری قاجار از معماری وقت اروپایی و روسها بر کسی پوشیده نیست. در طراحی باغ سفارتخانه ایتالیا در تهران از تزییناتی تماما ایرانی نظیر ستونها، گچبریها و آینهکاریهای متعددی بهره میبرد که بر زیبایی و جلال آن میافزاید.
مطالب پیشنهادی:
ساختمان سفارتخانه هلند در موزامبیک:
سفارتخانه هلند در ماپوتو موزامبیک با دقت و ظرافت خاصی طراحی شده است که بیشتر از تفاوتهای فرهنگی و اقتصادی این دو کشور در عرصه جهانی نشات میگیرد. موزامبیک کشوری است که فقر و اقتصاد ضعیفش آن را در انتهای جدول سرانه درآمد قرار داده است. حال آنکه هلند کشوری با یکی از بالاترین تولیدات ناخالص ملی و سرانه درآمد است. لذا طراحی سفارتخانه هلند در موزامبیک بایستی به گونهای صورت میگرفت که توانایی ایجاد توازن و تعادل بین این دو وضعیت متفاوت را دارا باشد. فلیکس کلاوس وکین کان توانسته است این بالانس را به خوبی ایجاد کند.
ساختمان سفارتخانه هلند در آلمان:
طراحی سفارتخانه هلند در آلمان که توسط رم کولهاس انجام شده است، پاسخ درخور این معمار برجسته اروپایی به جامعه معماری آلمانی و انتقادات آنها از وی و طرحهای مدرنش بود. در طراحی ساختمان سفارت هلند در آلمان شاهد ترکیب احجامی هستیم که به صورت مکعبهایی هستیم که با زوایا تند و خشن خود، معماری مدرن اولیه را به تصویر میکشند. این ساختمان که در بخش شرقی برلین و در مجاورت برج رادیویی عجیب این شهر طراحی و ساخته شده است، به سبب ماهیت ویژه خود تمام توجهات را به خود جلب میکند. نوک برج نیز از میان مکعب ساختمان سفارتخانه هلند در آلمان و روزنه عظیم واقع در میان آپارتمانها قابل مشاهده است.
عناوین اصلی و سرفصلهای پاورپوینت تحلیل نمونه موردی سفارتخانه خارجی و ایرانی:
- معماری برون مرزی
- سفارتخانه چیست؟
- موارد پر اهمیت در طراحی سفارت
- رویکردهای اساسی در طراحی اماکن دیپلماتیک
- رویکرد مینیمالیستی در هندسه و فرم
- چالشهای پیش رو در روند طراحی سفارت
- تضاد دیگر سفارتها از نوع سبکشناسی
- تضاد دیگر در طراحی بناهای دیپلماتیک از نوع هماهنگی با ضوابط شهرسازی
- سه بخش اصلی سفارتخانه
- سفارتخانه
- بخش اداری
- کنسولگری
- وابستههای فرهنگی
- وابستههای تجاری
- انواع سفارتخانه
- موزهای و نمایشگاهی
- اداری
- سفارتخانههای خاص و متفاوت
- قلعهای
- کمپ
- فاکتورهای موثر در طراحی سفارتها
- ساختمان سفارت چین در بریتانیا
- ساختمان سفارتخانه ایتالیا در ایران
- ساختمان سفارت هلند در موزامبیک
- ساختمان سفارت هلند در آلمان
- ساختمان نمایندگی اروپا در تانزانیا
- تصاویر
- پلانها
پاورپوینت تحلیل نمونه موردی سفارتخانه خارجی و ایرانی برای نخستین بار و به طور اختصاصی، توسط فروشگاه معماری دیسامگ و در قالب ۴۰ اسلاید تهیه و تدوین شده است و هم اکنون در اختیار شما عزیزان قرار دارد. شما با خرید و دانلود پاورپوینت تحلیل نمونه موردی سفارتخانه ایرانی و خارجی پیش رو، یکی از بهترین منابعی را در دست خواهید داشت که میتواند به هنگام تدوین یک رساله سفارتخانه نیز مورد استفاده قرار بگیرد.
دیدگاهتان را بنویسید