ریتم در معماری را نیز میتوان همانند تعریف عمومی آن تکرار یک الگوی منظم و تکراری به صورت هدفمند در راستای القای مفهمومی خاص اما در طراحی ساختمان به حساب آورد. بنابرین در این مطلب از فروشگاه معماری دیسامگ به ارائه پاورپوینت ریتم در معماری در قالب ۳۰ اسلاید میپردازیم.
ریتم:
ریتم عبارت است از یک الگوی منظم و تکراری. هنگامی که به ریتم فکر کنیم، احتمالا اولین چیزی که به ذهنمان خطور میکند موسیقی است. اما چگونه میتوانیم ریتم را به صورت بصری در طراحی تعریف کنیم؟ به عنوان یک اصل طراحی، ما میتوانیم ریتم را در معماری به عنوان تکرار الگویی متشکل از عناصر موجود در فضا تعریف کنیم. ما عناصر را در جای خود قرار داده و فواصل بین آنها را تعریف میکنیم. هنگامی که چشم ما از یک عنصر به سمت عنصر بعدی حرکت میکند، ریتم موجود در فضا میتواند احساس جنبش سازمان یافتهای را همانند نواختن یک قطعه موسیقیایی در ما تداعی سازد. هرچند ریتم معماری به عنوان یک جنبش متحد و یکپارچه شناخته شده که با تکرار الگو یا تغییر عناصر رسمی یا طراحیها به همان شکل موجود یا در شکل اصلاح شده تعریف میشود.
مطالب پیشنهادی:
ریتم در معماری:
ریتم معماری با الگوها، عناصر و نقوش موجود در فواصل نامنظم یا منظم مشخص میگردد. در واقع ریتم سازماندهی اشکال، عناصر و فضاهای تکراری در معماری است. به عبارت دیگر، ریتم با استفاده از تکرار فرمها ایجاد میشود. در معماری، تکرار اشاره به الگویی دارد که در یک اندازه، شکل یا رنگ دوباره و دوباره در طول طراحی استفاده میشود. بنابراین اگر شکل تغییر کند باز هم ریتم باقی خواهد ماند. ریتم معماری میتواند در نمای ساختمان نیز وجود داشته باشد که در این صورت میتواند منظم، در جریان یا پیشرونده باشد.
عناوین اصلی و سرفصلهای پاورپوینت ریتم در معماری:
- تعریف
- ضرب اهنگ
- ریتم در طراحی
- معماری – ریتم – موسیقی
- ریتم موجود در اپرای سیدنی
- ریتم موسیقی فضا
- ریتم و چگونگی آن در بناهای مختلف
پاورپوینت ریتم در معماری برای نخستین بار و به طور اختصاصی، توسط فروشگاه معماری دیسامگ و در قالب ۳۰ اسلاید تهیه و تدوین شده است و هم اکنون در اختیار شما عزیزان قرار دارد. شما با خرید و دانلود پاورپوینت ریتم در معماری، یکی از بهترین منابعی جهت مطالعه ریتم در معماری را در دست خواهید داشت که میتواند به عنوان یک پروژه دانشجویی فوقالعاده نیز مورد استافده قرار بگیرد.
دیدگاهتان را بنویسید