پاویون کویت در اکسپو 92 سویل

پاورپوینت تحلیل پاویون کویت در اکسپو ۹۲ سویل

پاویون کویت در اکسپو ۹۲ سویل که از آن با نام عمارت پرچم کویت نیز یاد می‌شود را می‌توان نقطه عطفی در زندگی حرفه‌ای معمار آن، سانتیاگو کالاتراوا، به شمار آورد. بنابرین در این مطلب از فروشگاه معماری دیسامگ، به ارائه پاورپوینت تحلیل پاویون کویت در اکسپو ۹۲ سویل در قالب ۲۰ اسلاید می‌پردازیم.

معرفی پاویون کویت در اکسپو ۹۲ سویل:

معرفی پاویون کویت در اکسپو 92 سویل

پرچم کویت، ساختمان منحصر به فردی است که طی نمایشگاه جهانی سال ۱۹۹۲ میلادی در سیویل مورد توجه همگان قرار گرفت و باعث جذب بازدیدکنندگان زیادی به داخل ساختمان شد. هدف از طراحی و ساخت این سازه مکانی بودن که اطلاعات جامعی را در مورد کشور کوچک کویت در قالب تصاویر، فیلم‌ها، عکس‌ها و کتب در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهد تا بدین ترتیب موفق به بازشناسی این کشور به مجامع بین‌المللی شود.

موقعیت:

موقعیت پاویون کویت

پرچم کویت به همراه پاویون تونس و موریتانی، من جمله معدود سازه‌هایی به شمار می‌روند که امروزه پس از گذشت حدود ۲۶ سال از برگزاری اکسپو ۹۲ سویل نیز همچنان بخشی از خیابان چارلز داروین (خیابان ۵ آنتیگووا) را در اشغال دارد و همواره به عنوان یکی از ساختمان‌های برجسته این شهر شناخته می‌شود.

مطالب پیشنهادی:

پاورپوینت بیوگرافی و تحلیل آثار سانتیاگو کالاتراوا

پاورپوینت تحلیل پاویون پل ساراگوسا اثر زاها حدید

پاورپوینت تحلیل منار فوردهام شیکاگو اثر سانتیاگو کالاتراوا

پاورپوینت تحلیل برج ترنینگ تورسو سانتیاگو کالاتراوا

پاورپوینت تحلیل پل ساموئل بکت اثر سانتیاگو کالاتراوا

کانسپت:

کانسپت پاویون کویت در اکسپو 96

پاویون کویت در اکسپو ۹۶ سویل یا همان عمارت پرچم که به صورت ساختمانی بزرگ و در حال جنبش ساخته شده است، بر اساس برنامه ریزی‌های صورت گرفته، عمارت سیال سوئیس باو را تحت پوشش خود قرار می‌دهد. این ساختمان در عین برخورداری از مزایای یک طرح مدور، شباهت بسیاری به پرچم بتنی شناور SZI دارد. طرح مدل‌ها از استخوان‌های بال اقتباس شده است و از این رو وجود طاق‌نماها توجیه‌پذیر است. اما بر اساس نقشه‌های پیشنهاد شده توسط معمار این پروژه، سانتیاگو کالاتراوا، تصویری از شمشیرهای عربی نیز در آن به چشم می‌خورد  که در این قسمت، با پیوستن و جدا شدن از یکدیگر، سبب باز و بسته شدن پوشش سازه می‌شوند. با این حال، منشاء این عمارت، بسیار دورتر و اصولی‌تر از آن است که در آن، از شبکه ساختاری سیستمیک سه بعدی که در اولین ساختمان های کالاتراوا مشهود است، استفاده کند.

کانسپت پاویون کویت

شکل آیرودینامیکی و رنگ سفید براق و پرتلالو عمارت پرچم کویت، یک تصویر آینده نگرانه از کشوری را نشان می‌دهد که می خواهد جامعه خود را به جهانیان، به عنوان یک کشور مدرن، با چشم اندازهای در حال پیشرفت و آیندهای روشن معرفی نماید. با این حال، از جهتی نیز، می‌توان گفت که این سازه، معابد قدیمی یونان را که روی پله های سفید اصیل قرار گرفته بودند، به نمایش می‌گذارد.

فضاها:

فضاهای پاویون کویت

این پروژه شامل یک پوشش متحرک است که در موقعیت باز ۲۵ متر ارتفاع دارد و هین امر سبب شده بود که در بین دیگر پرچم‌های نمایشگاه ۹۲،  چشمگیرتر باشد. عمارت پرچم کویت در حالت تعطیل، از سه طبقه تشکیل شده است که بخش مسکونی پایین‌تر، برای ابزارها و تجهیزات تهویه مطبوع  و به عنوان محل پذیرش مهمانان ویژه استفاده می‌شود و  طبقه همکف نیز، دارای یک لابی بزرگ و  اتاقی با وسعت حدود ۴۰۰ متر مربع و عرشه‌ایست که ۵ متر بالاتر از زمین قرار دارد. در این قسمت، تصاویری از کویت به نمایش گذاشته شده‌اند.

فضاهای پاویون کویت اکسپو 92 سویل

طبقه بالایی، در واقع تراسی در فضای باز است که توسط عرشه محافظت می‌شود و در طول روز بسته می‌شود تا فضای سایه‌دار کافی را در محیط داخلی ایجاد نماید. خلاف این امر در شب هنگام نیز رخ می‌دهد و این تراس با باز شدن خود، چشم‌انداز فوق‌العاده‌ای از نمایشگاه‌ها را در معرض نمایش می‌گذارد. پاسیوی بالایی آندالوسیا، از طریق راهپلههای بسیار گستردهای که پهن‌ترین راه‌ پله این مجموعه به حساب میآیند، قابل دستیابی است. این راه پله، اجازه می‌دهد تا نور طبیعی به طبقه همکف برسد. این طبقه از شیشه‌ای شفاف منحنی‌وار مرمرین ساخته شده است، که برای ایمنی بیشتر به هم چسبانیده شده‌اند.

عناوین اصلی و سرفصل‌های پاورپوینت تحلیل پاویون کویت در اکسپو ۹۲ سویل:

پاورپوینت تحلیل پاویون کویت در اکسپو ۹۲ سویل، برای نخستین بار و به طور اختصاصی، توسط فروشگاه معماری دیسامگ و در قالب ۲۰ اسلاید تهیه و تدوین شده است و هم اکنون در اختیار شما عزیزان قرار دارد. شما با خرید و دانلود پاورپوینت تحلیل پاویون کویت در اکسپو ۹۲ سویل، یکی از بهترین منابعی جهت بررسی این اثر سانتیاگو کالاتراوا را در دست خواهید داشت که می‌تواند به عنوان یک پروژه دانشجویی فوق‌العاده نیز مورد استفاده قرار بگیرد.

منبع: https://en.wikiarquitectura.com/building/kuwait-pavilion-expo92

سهیلا دوست پژوه هستم. دارای مدرک کارشناسی از گیلان. بندر انزلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

در صورت بروز هرگونه مشکلی طی فرآیند خرید و یا دانلود محصول خریداری شده، فقط و فقط از طریق تلگرام با پشتیبانی در تماس باشید.
+